Rob Kempers

 

Rob Kempers (1949) woont in Gouda. Rob is van jongs af aan geïnteresseerd in fotografie en is er serieus mee bezig sinds het digitale tijdperk. Toen sloeg zijn interesse om in een ware passie voor fotografie. Sinds enige jaren heeft hij zich volledig toegelegd op natuur- en landschapsfotografie. Zijn foto’s zijn gepubliceerd in boeken, tijdschriften en hangen in menig kantoor. 
Na zijn werkzame periode werkt hij al enige jaren als vrijwilliger in de winkel van de Vogelbescherming in Zeist. In de wintermaanden worden presentaties en workshops gegeven over Natuur- en Landschapsfotografie.

Als gids / reisbegeleider is Rob bekend met Spitsbergen, Farne Islands, Helgoland, Bayerischer Wald, Polen en Spanje (Extremadura). Landen als Kaap-Verdië, Canada, USA, Schotland, Ierland, GB, Indonesië, Papoea Nieuw-Guinea, Noorwegen, Zweden, Italië heeft hij eveneens voor een fotoreis bezocht. 

Zijn drijfveer om reizen te begeleiden is om met mensen op pad te gaan en zijn ervaring en kennis te delen. Vervolgens is het doel samen te genieten van al het moois wat de natuur te bieden heeft. Maar ook de gezelligheid hoort er wat hem betreft toch echt bij. Zijn kennis en geduld worden alom gewaardeerd.

Meer weten over Rob? Neem even een kijkje op zijn website.

Bezig met laden