Masterclasses van DTL

Wij verstaan onder een masterclass een leer- en ervaringssetting voor de wat gevorderde fotograaf. Voor de fotograaf die we niet meer hoeven uit te leggen hoe het met de driehoek ISO - diafragma - sluitertijd zit. Die weet welk diafragma in welke situatie het meest optimaal is, maar die openstaat voor een serieuze verdieping van zijn fotografie.
Dagelijks is er gelegenheid om uw foto's die u die dag gemaakt heeft samen te bekijken en te beoordelen. U krijgt suggesties hoe u het de volgende dag anders zou kunnen doen, welke mogelijkheden er nog meer zijn om een bepaald onderwerp te benaderen.
Onze topfotografen nemen u mee naar bijzondere plekken en hebben eigenlijk maar één doel voor ogen: dat u uit uw camera weet te halen wat er in zit. En dat is met DTL waarschijnlijk meer dan u denkt!

Masterclass exploring Newfoundland - Reiscode NF0719

Wij gaan op dit prachtige Canadese eiland de natuur in al haar overweldigende eenvoud op de gevoelige plaat vastleggen. Dit doen we samen met Wildlife Photographer Alexander Koenders. Dus u gaat heel veel leren, zelf ontdekken, doen en ervaren. Deze plek is het neusje van de zalm voor natuurfotografen.
Bezig met laden